+385 919 190 160  
  info@ild.hr

Održavanje i sanacija

ODRŽAVANJE

Redovito i pravilno održavanje krovova na zgradama produljuje njihovo trajanje i doprinosi trajnosti cijele nekretnine.

Tvrtka ILD ima znanje, tehnologiju i iskustvo otkrivanja prokišnjavanja te s našim metodama (EFVM, test dimom, test plinom, kontrola tijesnosti slivnika i odvodnih cijevi oborinske vode) možemo otkriti i sanirati oštećenja i moguća mjesta prokišnjavanja prije nego dođe do štete u zgradi i većih troškova za vlasnika zgrade.

Bitni elementi u postupku održavanja krova su:

Stručno-tehnički pregled stanja krova, detalja, dodatnih elemenata na krovu i korištenja krova za sadržaje i namjene za koje je predviđen

Otkrivanje i popravak mehaničkih oštećenja na hidroizolaciji

Čišćenje krova i slivnika

Pregled i sanacija na okapnim limovima

Pregled i sanacija spojeva brtvljenih trajnoelastičnih kitova

OPTIMALNO PREPORUČUJEMO STRUČNO-TEHNIČKI PREGLED ODRŽAVANJA DVA PUTA GODIŠNJE, OBIČNO U PROLJEĆE I JESEN.​

Krov je kompleksan i  jedan od najbitnih dijelova zgrade i najbolji način zaštite zgrade je zaposliti stručnjaka za krovove, koji vam pruža cjelovito uslugu zaštite vaše investicije.

ILD tvrtka nakon svakog pregleda, ispitivanja i sanacije izdaje stručno-tehničko izvješće o krovu s dokumentiranim izvedenim radovima, greške koje smo otkrili te predloške za sanaciju s fotodokumentacijom. Investitor će dobiti informacije o stanju krova, potrebne dodatne investicije i evidenciju svih izvedenih radova.

Naš cilj je da je imate „KROV BEZ BRIGA“

ILD tehničari su Vaši stručni suradnici specijalizirani za otkrivanje grešaka na krovu na osnovi inovativne tehnologije, iskustva i pouzdanosti. 

SANACIJA

Sanacija krovišta se odnosi na djelomične popravke krova s ciljem poboljšanja svojstva krovnog sustava.

Kvalitetno napravljen krov i detalji pridonose kvaliteti i ugodnosti življenja. Stoga s posebnom pažnjom pristupamo svakom objektu od trenutka prvog razgovora s klijentom, predlaganja rješenja i izrade ponude, pa sve do završne faze izvođenja radova.

Tvrtka ILD specijalizirana je za sprječavanje curenja s inovativnom tehnologijom otkrivanja prokišnjavanja, znanjem i dugogodišnjem iskustvom iz sanacije krovnih sustava. Investitoru predlažemo najbolje rješenje problema s kombinacijom ispitivanja i sanacije za najbolji odnos kvalitete i cijene.

Upotrebljavamo najkvalitetnije materijale:

Materijal za sanaciju krovnih sustava ovisi od vrste, starosti i stanja hidroizolacije, detalja, spoja različitih materijala i drugih uvjeta. ILD tehničari su stručno obrazovani te imaju potvrdu o stručnosti od proizvođača materijala za sanaciju. 

Tekuće hidroizolacije

(Triflex Prodetail, Sika elastic,…)

Bitumenska traka

(Fragmat, Bauder, Mapei,…)

Folije - PVC, TPO, FPO

(Sika, Bauder, Mapei,…)

Trajnodostični kit

(Sika, Forch,…)

Ulica Rudolfa Matza 9
10360 Sesvete