+385 919 190 160  
  info@ild.hr

Održavanje i sanacija

ODRŽAVANJE

Redovito i pravilno održavanje krovova na zgradama produlji njegovo trajanje i doprinosi trajnosti cijele nekretnine.

Tvrtka ILD ima znanje, tehnologijo i iskustvo otkrivanja prokišnjavanja i sa našim metodama (EFVM, test dimom, test plinom, kontrola tijesnosti slivnika i odvodnih cijevi oborinske vode) možemo otkrit i sanirat oštećenja i moguća mjesta prokišnjavanja prije dođe do štete u zgradi i većih troškova za vlasnika zgrade.

Bitni elementi u postupku održavanja krova su:

Stručno-tehnički pregled stanja krova, detalja, dodatnih elemenata na krovu i korištenja krova za sadržaje i namjene za koje je predviđen

Otkrivanje i popravak mehaničkih oštećenja na hidroizolaciji

Čišćenje krova i slivnika

Pregled i sanacija na okapnim limovima

Pregled i sanacija spojeva brtvljenih trajnoelastičnih kitova

OPTIMALNO PREPORUČUJEMO STRUČNO-TEHNIČKI PREGLED ODRŽAVANJA DVA PUTA GODIŠNJE, OBIČNO U PROLJEĆE I JESEN.​

Krov je kompleksan i  jedan od naj bitnih dijelova zgrade i najbolji način zaštite zgrade je zaposliti stručnjaka za krovove, koji vam pruža cjelovito uslugo zaštite vaše investicije.

ILD tvrtka nakon svakog pregleda, ispitivanja i sanacije izda stručno-tehničko izvješće o krovu sa dokumentiranim izvođenim radovima, greške koje smo otkrili i predlošci za sanacijo sa fotodokumentacijo. Investitor dobije informacije o stanju krova, potrebne dodatne investicije i evidencijo svih izvedenih radova.

Naš cilj je, da je vaš krov za vas „KROV BEZ BRIGA“

ILD tehničari su Vaš stručni suradnik specijaliziran za otkrivanje grešaka na krovu na osnovi inovativne tehnologije, iskustva i pouzdanosti. 

SANACIJA

Sanacija krovišta se odnosi na djelomične popravke krova sa ciljem poboljšanja svojstva krovnog sustava.

Kvalitetno urađen krov i detalji pridonose kvalitetu i ugodnosti življenja. Stoga s posebnom pažnjom pristupamo svakom objektu od trenutka prvog razgovora s klijentom, predlaganja rješenja i izrade ponude, pa sve do završne faze izvođenja radova.

Tvrtka ILD specijalizirana je za sprečavanje curenja sa inovativno tehnologijo otkrivanja prokišnjavanja, znanjem i dugogodišnjem iskustvom iz sanacije krovnih sustava. Investitoru predložimo najbolje rješenje problema sa kombinacijo ispitivanja i sanacije za najbolji odnos kvalitete i cijene.

Upotrebljavamo najkvalitetnije materijale:

Materijal za sanacijo krovnih sustava zavisi od vrste i starosti i stanja hidroizolacije, detalja, spoja različnih materijala i drugih uvjeta. ILD tehničari su stručno obrazovani sa potvrdo o stručnosti sa strane proizvođača materijala za sanacijo. 

Tekuće hidroizolacije

(Triflex Prodetail, Sika elastic,…)

Bitumenska traka

(Fragmat, Bauder, Mapei,…)

Folije - PVC, TPO, FPO

(Sika, Bauder, Mapei,…)

Trajnodostični kit

(Sika, Forch,…)

Ulica Rudolfa Matza 9
10360 Zagreb