Ravni krovovi sa svojim vlastitim alarmnim sustavom

Zaštita ravnih krovovaRavni krovovi moraju biti izvedeni kvalitetno, jer u slučaju ovakvih krovova postaje najkritičnije ako dođe do prodora  vode, a i time do prokišnjavanja. Ravni krovovi zapravo imaju vrlo mali nagib, zato se na njima zadrže vrlo male količine vode još dugo nakon padavina. Stručna izvedba ravnog krova izuzetno je važna i zato je ključno odabrati izvođača u kojeg zaista imate povjerenje. Svaka obnova ravnog krova izuzetno je zahtjevan projekt, jer se morate prilagoditi postojećem stanju i djelovati mudro. Potrebno je i redovito održavanje  ravnog krova. Održavanje ravnog krova u principu je potrebno obaviti barem dva puta godišnje. Trebate očistiti odvodne kanale i čak pregledati krov u skladu s uputama proizvođača materijala, jer će vam samo u tom slučaju priznati garanciju na materijale, ako se nešto dogodi. Preporučujemo vam i zaštitu ravnih krovova. Naše poduzeće nudi vam  najbolju moguću zaštitu ravnih krovova: mrežu za mjerenje PROTECTSYS. Kombinacija redovitog održavanja ravnog krova i zaštite ravnih krovova je put do uspjeha.

Neka vaš ravni krov bude visokotehnološki i pametan

Poželjno je da svoj ravni krov izradite u skladu s najnovijom tehnologijom, jer vam to donosi brojne prednosti. Mreža za mjerenje PROTECTSYS  omogućava vam nadzor nad potencijalnim prokišnjavanjem, a time miran san i zaštitu ravnog krova. Ako dođe do prokišnjavanja sustav će vas automatski obavijestiti.

 

Održavanje ravnog krova je važan zadatak

 

Za održavanje ravnog krova važna je prije svega redovitost. Ravan krov podrazumijeva ista pravila kao i ostali proizvodi: ako želimo biti zadovoljni i da nas dobro služi potrebni su nam zaštita ravnog krova i kvalitetno održavanje. U ovom slučaju vrlo je korisno angažirati  kvalitetno izvođačko poduzeće, koje će to učiniti za vas. Preporučujemo suradnju s nama.