OBavještavamo VAS BEŽIČNO I CjELOVITO.

ProtectSys® Wireless Monitoring (WM) je ostvarena budućnost sigurnosnih sustava ravnih krovova. Princip djelovanja je kompliciraniji, a osnovni koncept predstavljen je u nastavku. Ako vas zanima još nešto sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na vaše pitanje.

ProtectSys WMProtectSys® WM osigurava izolacijskim slojevima zaštitu od vlage. Ona nastaje kada voda kroz mjesta propuštanja prodire u područje izolacijskih slojeva, a odatle ne može niti oteći niti preći u drugi materijal. Kada se izolacija navlaži, krovna konstrukcija neprimjetno počne propadati.
Sustavom ProtectSys® WM spriječimo propadanje krova u početnoj fazi, jer on precizno prati stanje krova.

Jedinice s termometrima i higrometrima neprekidno mjere temperaturu i relativnu vlažnost unutar i izvan izolacijskog sloja. Dobiveni podaci posreduju se radijskim signalom u centralnu jedinicu, a odatle korištenjem GSM-a pošalju u centralni računar. Uređaj procijeni podatke i preračuna ih u tlak vodene pare. Iz vrijednosti podataka oblikuje se krivulja podataka, koja  nam daje uvid u stanje krova. U slučaju previsokih vrijednosti odmah se aktivira alarm.

Riječ je o jedinstvenom i učinkovitom sustavu za otkrivanje pogrešaka kojim ćete uštedjeti vrijeme i novac, koje biste izgubili popravljanjem vrlo oštećene krovne konstrukcije, a time i stambenih prostora. Uporabom sustava imate koristi kao arhitekt, investitor, građevinsko poduzeće ili izvođač obnove.

ProtectSys® WM sustav vam omogućava potpun nadzor nad vašim krovom. Tako ćete si osigurati ravan krov bez problema.